Volg ons op twitter!
Oproep plaatsen Oproepen lezen Pease-test Flirt-test

Ik was op weg van Den Haag Laan naar Roosendaal op 27-06-2022 rond 20:30.
Ik verloor je uit het oog op station Schiedam Centrum!

Ik ben naar je op zoek omdat...

ik vrijgezel ben, jij ook?

Hoi knap meisje met lang bruin haar, wit spijkerjasje en een spijkerbroek met gaten! En witte sneakers geloof ik. Jij zat alleen, met uitzicht op de glazen deur, aan het gangpad, bovenin de trein richting Schiedam/Vlissingen op 27-6 rond 20.30u. Je stapte in op Den Haag HS geloof ik. Net nadat ik opkeek vanaf mijn telefoon, zag ik jou zitten. En door je verschijning kreeg ik het een beetje warm van binnen. Je keek soms op je telefoon of luisterde muziek, maar je keek ook rond, viel me op. Ik keek vaak jouw kant op en probeerde oogcontact te krijgen. Jij zag mij in de zon zitten, aan de andere kant van het gangpad, bij het raam. Jij keek ook mijn kant op en we hebben misschien een seconde oogcontact gehad, helaas niet meer...Je stapte uit op Schiedam Centrum. Ik had een rode rugtas bij me en droeg een donkerblauw jasje en een donkerblauwe spijkerbroek. Als je dit herkent, neem dan contact met me op...

Ik ben een man en woon in Roosendaal. In het dagelijkse leven ben ik actief als werknemer en reis ik meermaals per week met de trein.

Erik

 |  Views: 11  | 
Reacties: 0  | 
Ratings: 0  | 


Reageren

Disclaimer: Uw reactie wordt opgeslagen en na validatie van uw emailadres rechtstreeks verstuurd naar de plaatser van de oproep. De reactie komt niet op de website.