Volg ons op twitter!
Oproep plaatsen Oproepen lezen Pease-test Flirt-test

Ik was op weg van Roosendaal naar Tilburg op 19-06-2022 rond 18:57.
Ik verloor je uit het oog op station Tilburg!

Ik ben naar je op zoek omdat...

ik je nog een keer wil ontmoeten!

Jij kwam naast me zitten en vroeg of ik last had van je tasje dat je tussen ons in zette, Je had je net ingespannen en voelde met je hand op je borst, ik vroeg of het goed met je ging en je bevestigde dat Je vertelde dat je aan kickboksen deed en ik vertelde dat ik bokste. Je las een boek met een blauwe kaft over de juiste mindset, Je broer deed ook aan kickboksen en je trainde tot voorkort met de mannen mee.Je had een zwarte stretch broek aan en Vans? sneakers met een jachtluipaard motief en je had donker een beetje krullend haar. Ik vond je leuk, je had een rustige uitstraling. Misschien zijn we toevallig nog eens in de buurt bij elkaar.. ik zou het dan leuk vinden om je nog eens te zien en te spreken. Groet! Olivier

Ik ben een man en woon in Tilburg. In het dagelijkse leven ben ik actief als eigen baas en reis ik op onregelmatige basis met de trein.

 |  Views: 14  | 
Reacties: 0  | 
Ratings: 0  | 


Reageren

Disclaimer: Uw reactie wordt opgeslagen en na validatie van uw emailadres rechtstreeks verstuurd naar de plaatser van de oproep. De reactie komt niet op de website.