Volg ons op twitter!
Oproep plaatsen Oproepen lezen Pease-test Flirt-test

Ik was op weg van Den Haag CS naar Groningen op 30-12-2022 rond 19:30.
Ik verloor je uit het oog op station Zwolle!

Ik ben naar je op zoek omdat...

ik je nog een keer wil ontmoeten!

Je kwam binnenlopen in de coupé waar ik ook zat en trok meteen mijn aandacht met je donkere krulletjes en leuke kledingstijl. Toen je - een eindje verderop - tegenover me ging zitten, vonden onze blikken elkaar. Het leek alsof we even in elkaars ogen bleven hangen… De hele treinreis hadden we af en toe oogcontact, maar je bruine ogen waren zo mooi en mysterieus dat ik uit verlegenheid niet lang durfde te blijven kijken als je terugkeek. Je had een donkergrijze jas aan met sjaal, mooie jukbeenderen, zwarte nette schoenen en ringen om je vingers. Je luisterde muziek en las uit je e-reader. Als je dit leest en je jezelf hierin denkt te herkennen, stuur me een berichtje als het je leuk lijkt :). Liefs het meisje (25) met bruin (roodtint) haar, wollige trui met gekleurd gilletje, suède bruine jas en beige broek.

Ik ben een vrouw en woon in Groningen. In het dagelijkse leven ben ik actief als werknemer en reis ik op onregelmatige basis met de trein.

Femke

 |  Views: 32  | 
Reacties: 0  | 
Ratings: 0  | 


Reageren

Disclaimer: Uw reactie wordt opgeslagen en na validatie van uw emailadres rechtstreeks verstuurd naar de plaatser van de oproep. De reactie komt niet op de website.