Volg ons op twitter!
Oproep plaatsen Oproepen lezen Pease-test Flirt-test

Ik was op weg van Utrecht CS naar Den Haag CS op 15-07-2021 rond 22:22.
Ik verloor je uit het oog op station Den Haag CS!

Ik ben naar je op zoek omdat...

ik steeds aan je moet denken...

Donderdagavond 15 juli stapte ik op de IC van Utrecht Centraal naar Den Haag Centraal. Ik zag een erg mooie dame, beetje naar de grond turend, ja jij haha, tegenover mij staan wachtend totdat de deuren openden om in te stappen. Ik liet je als eerste instappen zoals dat hoort. Daarna zei ik onbewust hardop my turn I guess, omdat ik niet wist voor volgende mensen wat te doen. Ik hoorde je, voor me uitlopend, lachen en we namen plaats in stoelen tegenover elkaar in het gangpad in de stilte coupé voorin de trein. Ik zag je zitten in je mooie grijs,witte gestreepte luchtige broek en mondkapje en naar me kijken. Jammer genoeg kon ik niet onder het mondkapje kijken haha. Had graag je mooie lach willen zien, maar ja kan niet alles hebben. Ik keek terug, maar durfde niet iets zeggen, want stilte coupé. Begon mijn koptelefoon uit te pakken en in mijn ooghoek zag ik je hetzelfde doen met je oordopjes. Natuurlijk was ik vergeten om voor de app op mijn telefoon om koptelefoon aan te zetten, stom haha. Dat heb je gemerkt toen ik met vlakke hand op mijn voorhoofd tikte. Ik zag dat je keek. Op gegeven moment maakte je plaats voor een oudere meneer, heel erg attent van jou. Je was me voor; ik was even bezig met mijn telefoon en koptelefoon. Later bij aankomst in Den Haag Centraal wilde ik je weer voor laten gaan bij het uitstappen. Dit keer zei je, ga jij maar. Tja ik had geen keus meer. Bij het uitstappen uit de trein hoorde ik je met je zachte fijne stem zeggen Fijne avond. Ik zei hetzelfde terug. Ik had niet voldoende moed om mij om te draaien en gesprekje aan te gaan. Had ik dat nou maar wel gedaan. Het was ook al wat later op de avond. Dus ik dacht bij mezelf Ze wil naar huis. Ik liep verder door, keek nog om, maar ik zag je niet meer zo snel terug. Jammer. Dank je voor je fijne woordjes en de blik in je ogen, niet te vergeten. Dank je voor de reis terug voor me net iets aangenamer te maken. Ik kan niet ophouden om er aan te blijven denken. Contact me als je wilt.

Ik ben een man en woon in Rijswijk ZH. In het dagelijkse leven ben ik actief als werknemer en reis ik iedere vrijdag met de trein.

Chris

 |  Views: 83  | 
Reacties: 0  | 
Ratings: 0  | 


Reageren

Disclaimer: Uw reactie wordt opgeslagen en na validatie van uw emailadres rechtstreeks verstuurd naar de plaatser van de oproep. De reactie komt niet op de website.