Volg ons op twitter!
Oproep plaatsen Oproepen lezen Pease-test Flirt-test

Ik was op weg van Amsterdam Zuid WTC naar Amsterdam CS op rond .
Ik verloor je uit het oog op station Amsterdam CS!

Ik ben naar je op zoek omdat...

ik steeds aan je moet denken...

Twee donkere zielen ontmoetten elkaar in metro, de Noord/Zuidlijn van Amsterdam Zuid / Europaplein naar Amsterdam Centraal, op donderdag 29 augustus rond 16:20/16:30. Jij stapte volgens mij in bij halte Europaplein - man van tussen de 35-40 (schat ik), lang donker haar in een staart, zwart overhemd op een zwarte broek. Je stond met twee anderen te praten, een nogal gezette man en een jongere vrouw, samen in het tussenstuk van de metro. Ik zat vlak naast je op een zitplaats - halflang kort witblond haar, zonnebril op, zwart T-shirt, zwarte broek, tattoos. Moedervlek op mijn wang. We hadden (ondanks mijn zonnebril) aardig wat oogcontact en toen je uitstapte bij Amsterdam Centraal zag ik je twijfelen of je contact met mij kon maken, ik bleef zitten en moest verder naar Noord. Maar je stapte uit, we keken elkaar na, ik lachte. Hoopte dat je terug de metro in zou springen, maar helaas. Volgens mij sprak je met een Belgisch accent... wie ben je?

Ik ben een vrouw en woon in Amsterdam. In het dagelijkse leven ben ik actief als eigen baas en reis ik meermaals per week met de trein.

Claudia

 |  Views: 67  | 
Reacties: 0  | 
Ratings: 0  | 


Reageren

Disclaimer: Uw reactie wordt opgeslagen en na validatie van uw emailadres rechtstreeks verstuurd naar de plaatser van de oproep. De reactie komt niet op de website.