Volg ons op twitter!
Oproep plaatsen Oproepen lezen Pease-test Flirt-test

Ik was op weg van Hilversum naar Bussum Zuid op 20-08-2019 rond 08:49.
Ik verloor je uit het oog op station Hilversum Media Park!

Ik ben naar je op zoek omdat...

wie niet waagt, die niet wint.

Ik zat op dinsdagochtend 20 augustus in de trein van Hilversum naar Bussum Zuid. Jij zat in een 4-persoonsbankje te praten met, ik denk, een (oude?) bekende. Je vertelde dat je net een geweldig weekend op Lowlands had gehad. Je had slechts twee acts van je wensenlijstje moeten missen. Degene met wie je zat te praten was er ook weleens geweest, maar dat was toen niet zo goed bevallen. In december, op tweede kerstdag om precies te zijn, ga je met vrienden een maand op vakantie naar Zuid-Afrika. Je bent 31 jaar, droeg een zwart overhemd en had een donkerblauwe rugtas bij je. Waarom ik dit bericht daadwerkelijk plaats, weet ik eigenlijk zelf niet, maar mocht het je ooit bereiken: ik ben nieuwsgierig naar je. Wie niet waagt, die niet wint?

Ik ben een vrouw en woon in Utrecht. In het dagelijkse leven ben ik actief als werknemer en reis ik op onregelmatige basis met de trein.

L

 |  Views: 73  | 
Reacties: 0  | 
Ratings: 0  | 


Reageren

Disclaimer: Uw reactie wordt opgeslagen en na validatie van uw emailadres rechtstreeks verstuurd naar de plaatser van de oproep. De reactie komt niet op de website.